Doğruöz Tercüme © 2022

Akademik Tercüme

Akademik kariyerde büyük emek ve çabaların ürünü olan akademik metinlerin, yüksek lisans ve doktora tezlerinin düzelti ve redaksiyon işlemleri de en az yazımı kadar önemlidir. Bu metinlerin hem yazım kuralları ve yazım tekniği, hem anlatım zenginliği ve metnin olanaklarını değerlendirme hem de metnin konu bütünlüğü ve tutarlılığı açısından sunuma hazır hale getirilmesi gerekmektedir.

Söz konusu metinlerdeki yazım yanlışları, anlatım bozuklukları, metnin oluşturulmasındaki harcanan çabanın boşa gitmesine neden olabilir. Metinler, dilin bütün olanakları kullanılarak düzenlendiğinde okunması kolay ve zevkli bir hale gelir.

Ana dilde kontrol yapan editörlerimiz, metinde sadece yazım yanlışı ve biçime ilişkin düzeltme yapmakla kalmıyor aynı zamanda metnin tutarlığının, bütünlüğünün sağlanması,anlatım zenginliği oluşturulması ve metnin okunabilirliğinin arttırılması için en iyi şekilde metin düzenlemesi yapıyor.

Redaksiyon, Editing, Revising, Proofreading işlemleriniz için bizimle (0242) 244 2948 numaralı telefonumuzdan veya info[@]dogruoz.com mail adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.