Doğruöz Tercüme © 2022

Ukraynaca Tercüme

Ukraynaca Tercümeleriniz, Ukraynaca dilinde uzmanlaşmış, her iki dilde uzman yeminli Tercümanlarımız tarafından yapılmaktadır. Son yıllarda Türkiye ve Ukrayna arasındaki turizm ve ticaret yoğunluğu sebebi ile Ukraynaca Tercümeye gereksinim artmaktadır.

1991 tarihinde Sovyetler birliğinden resmen ayrılan Ukrayna’nın resmi dili Ukraynacadır. Kiril alfabesi kullanılmasından dolayı Rusça ve Sırpça ile oldukça karıştırılan Ukraynaca, farklı imla kuralları olan bir dildir. Ukrayna resmi kurumları ile yapılacak tüm işlemlerde Ukraynaca gereklidir. Ukrayna dili, farklı dillere benzerliklerinden dolayı anlam kaymalarına ve hatalı çevirilere neden olabilmektedir. Bu nedenlerle tercümanlarımız her iki dilinde terminolojisine hakim kişilerden oluşmaktadır.

Ukraynaca-Türkçe çeviri ve Türkçe-Ukraynaca çeviri hizmetlerini yeminli tercümanları ile noter onaylı ve yeminli tercüman onaylı şekilde yapılmaktadır. Dilerseniz Apostil onayı talep etmeniz üzerine bu işlemleri de sizin adınıza çözümleyerek tarafınıza ulaştırmaktayız.

Ukraynaca Yeminli Tercüme

Ukraynaca veya Türkçe eğitim, çalışma, ikamet, seyahat amacıyla bulunan Ukrayna veya Türk vatandaşları için Ukraynaca tercüme hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Aynı zamanda evlilik, boşanma, şirket kuruluşu, vekalet verme gibi işlemlerde Ukraynaca tercüme hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

Kimlik, aile cüzdanı, doğum belgesi, diploma, transkript, vekaletname gibi evrakların Ukraynaca veya Türkçe tercümeleri gerçekleştirilmektedir. Noter onayına ihtiyaç duyulduğu zaman noter tasdikine uygun olarak düzenlenmektedir.

Kaynak Dilden Hedeflenen Dile Çeviri

Hedeflenen dilde Ukraynaca- Türkçe, Türkçe- Ukraynaca; kaynak dile ve hedef dile ana dil seviyesinde vakıf tercümanlarımız tarafından tercüme yapılmaktadır. Tercümeler, alanlarında yetkin tercümanlarımız tarafından tercüme edilmektedir.

Ukraynaca Tercüme Yaptığımız Alanlar

Ukraynaca veya Türkçe kaynak dillerinden tercümesi yapılacak olan belge alanında uzmanlaşmış, profesyonel tercüme hizmeti veren tercümanlarımız tarafından yapılmaktadır.

İletişim
Ukraynaca tercüme işlemleriniz için bizimle (0242) 244 2948 numaralı telefonumuzdan veya info@dogruoz.com mail adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.